Aurinkobaletin teos 4X-kiertueella Vantaalla ja Turussa vaihtuu

Aurinkobaletilta nähdään 4X-kiertueella Vantaalla 31.5. ja Turussa 8.6. Linda Holmströmin teos Mind full of flies I never killed. Alun perin tarkoituksena oli esittää kiertueella Stayin’ Alive -teosta, mutta teos jouduttiin vaihtamaan loukkaantumisen vuoksi.

Mind full of flies I never killed -teos sai ensi-iltansa Turussa 3.5.2024 osana Made in 11 Days -kokonaisuutta, jossa teos tehtiin yhdessätoista päivässä. Turussa Holmströmin teosta esitettiin kolmella tanssijalla, mutta kiertueella se toteutetaan Côme Calmelet-Pyykön soolona.

 

Mind full of flies I never killed

Oletko jo täällä? Olitko se sinä, joka tulit sisään?

Se hetki kun avaat kallosi ja annat sen säteillä kaiken valon ja kaikki värit muiden naamoille ja kaikki syöksyvät sinun maailmaasi omien lasiensa läpi ja kokevat sen mitä olet juuri nyt tässä hetkessä ilman suodattimia paitsi ne lasit jotka he ovat hankkineet ja saaneet elämältä joka voi olla hyvin erilainen mutta kuitenkin suurin piirtein samaa paitsi silloin kun istut vahingossa lasiesi päälle ja

Sshhh. Hengitä. Paino. Vartaloni solut. Ääni. Yhteys.

Mind full of flies I never killed on mieltä käsittelevä soolo, duetto, trio ja niin edelleen.

KOREOGRAFIA Linda Holmström | TANSSI Côme Calmelet-Pyykkö | VALOSUUNNITTELU Magnús Sigurðarson | ÄÄNISUUNNITTELU Valtteri Alanen | VALOKUVAT JA GRAAFINEN SUUNNITTELU Jussi Virkkumaa | TUOTANTO Aurinkobaletti

Kesto: noin 25 min
Ensi-ilta: 3.5.2024 | Manilla-teatteri, Turku

 

Tutustu teoksen taustoihin

Videolla koreografi Linda Holmström avaa teoksen taustoja.

Aurinkobaletin ja Alpo Aaltokoski Companyn uutuusteos saa ensi-iltansa Monitaidefestivaali Manifestissa torstaina 12.9.2024 klo 19.00.

Lue lisää

Sukella korttelin uumeniin ja löydä uusia ainutlaatuisia elämyksiä. Kohtaa, viipyile ja nauti!

Lue lisää

Valtiovarainministeriön 9.8. julkaistu budjettiehdotus antoi kylmää kyytiä suomalaiselle esittävän taiteen kentälle. Suunnittelut leikkaukset vaikuttavat voimakkaasti myös Aurinkobaletin toimintaan.

Lue lisää